Etusivu / MotoGP/MotoE / Toipuvatko Marquez ja Lorenzo Sepangin testeihin?
Jorge Lorenzo. Kuva: Repsol Media

Toipuvatko Marquez ja Lorenzo Sepangin testeihin?

MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo on kokenut kovia kauden alla. Lorenzo on murtanut jo ennenkin siipeensä saaneen vasemman ranteensa.

Lorenzo painuu tänään leikkaukseen Barcelonassa.

Italian Veronassa lauantaina sairaalassa käyneen Lorenzon loukkaantumisesta on tihkunut ristiriitaisia tietoja. Hondan tehdastiimi on ollut niukkasanainen tiedotuksessaan, mutta vahvistanut sen, että Lorenzo teloi vasemman ranteen veneluun harjoitellessaan Italiassa.

Vuoden ensimmäiset viralliset yhteistestit ajetaan 6.-8. helmikuuta Sepangin radalla Malesiassa.

Lorenzolla tulee siis kiire toipumisen kanssa. Lorenzon uusi tallikaveri, hallitseva maailmanmestari Marc Marquez puolestaan toipuu olkapääleikkauksesta. Marquez on kertonut, että hän ei ehdi ainakaan vielä 100-prosenttiseen kuntoon Sepangissa ajettavin testeihin tultaessa.

* PÄIVITYS klo 20.10: Honda tiedotti, että Lorenzo jää sivuun Sepangin testeistä ja keskittyy toipumiseen leikkauksesta. Hänen tavoitteensa on ajaa talvikauden toiset viralliset yhteistestit 23.-25. helmikuuta Qatarissa.

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *