Etusivu / MotoGP/MotoE / Valentino Rossi sai äidiltään hyvät neuvot kauteen 2019: ”Nauti ja ole varovainen”
Valentino Rossi esitteli kauden 2019 Yamaha-pyöränsä tänään Jakartassa. Pyörä on värisävyltään hieman aiempaa tummempi. - Olemme kuin ”Miehet mustissa”, Rossi veisteli julkistamistilaisuudessa. Kuva: Monster Energy Yamaha MotoGP Team

Valentino Rossi sai äidiltään hyvät neuvot kauteen 2019: ”Nauti ja ole varovainen”

Tänään Indonesian Jakartassa kauden 2019 Yamaha-pyöränsä yhdessä tallikaveri Maverick Vinalesin kanssa teemalla ”Beast Mode On” esitellyt MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää vajaan kahden viikon kuluttua 40 vuotta.

Rossilla on jäljellä nykyisestä Yamaha-sopimuksestaan yhä myös KymiRingin osalta mielenkiintoinen kausi 2020 jäljellä ja saattaa olla, että käsittämättömän pitkä ja upea ura jatkuu vielä senkin jälkeen.

Ainakaan Rossin äiti Stefania Palma ei silmäteränsä uraa jarruttele.

– Pelkään aina vakavia loukkaantumisia, mutta jos hän haluaa jatkaa uraansa vaikeuksista huolimatta, niin se tarkoittaa, että hän nauttii siitä yhä.

Yhdeksänkertainen maailmanmestari Rossi on itse kertonut, että hän kavahtaa sitä päivää, kun lopettamispäätös on joskus tehtävä.

– Hän tekee sen päätöksen. Minulla ei ole mitään tietoa, milloin se syntyy. En tiedä, milloin hän lopettaa. Voin sanoa vain, että ole varovainen!, Stefania Palma toteaa.

Palmalla on riittänyt viime vuosina tuplasti jännitettävää, sillä Valentino Rossin velipuoli Luca Marini, 21, on noussut tasoltaan jo niiden kuljettajien joukkoon, jotka ovat sysänneet ajosaappaansa kuninkuusluokan oven rakoon. Marini kilpailee veljensä omistamassa Moto2-luokan VR46-tiimissä.

Rossi haluaisi ehtiä kilpailla Marinia vastaan MotoGP-luokassa, ennen kuin hän siirtyy ”eläkkeelle” ja autourheilun puolelle. Laji on silloin suurella todennäköisyydellä ralli, jossa Rossi on ehtinyt säväyttää Monzan voittojen lisäksi kahteen kertaa vierailevana tähtenä myös MM-sarjassa.

Lähde: Sportti.com

* Alla kuvat ja video Monster Energy Yamaha MotoGP Teamin kauden 2019 julkistamistilaisuudesta:

Maverick Vinales ja Valentino Rossi.

Kuvat: Monster Energy Yamaha MotoGP Team

Katso myös

Mika Kallio muikeana Malesiassa: ”Tuloslista ei näytä ollenkaan huonolta”

Mika Kallio kiertää Sepangin rataa kelpo vauhtia, vaikka kierrosajat eivät olekaan se aivan päällimmäinen juttu …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *