Etusivu / MotoGP/MotoE / Tallipomo loukkaantui! Jälleen uusi takaisku Hondalle
Hondan tallipäällikkö Alberto Puig. Kuva: Repsol Media

Tallipomo loukkaantui! Jälleen uusi takaisku Hondalle

Vastoinkäymiset ja loukkaantumiset seuraavat toisiaan Hondan MotoGP-luokan tiimissä. Nyt vuorostaan tallipäällikkö Alberto Puig on loukkaantuneena ja hän joutuu jääämään sivuun keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa käynnistyvistä MotoGP-luokan vuoden ensimmäisistä yhteistesteistä.

Puig on kaatunut sanomalehti Marcan mukaan moottoripyörällä ja häneltä murtui rytäkässä vasen käsi.

Talvikaudella Valentino Rossista ja Dani Pedrosasta todella tylyjä kommentteja paukutelleen Puigin kaatumisesta ei ole vielä sen tarkempaa tietoa, mutta yksi vaihtoehto on se, että hän on kokenut kohtalonsa Barcelonan GP-baanan lähettyvillä sijaitsevalla Rocco Ranchin radalla, jossa tiimipomo tapaa tykittää motocross-pyörällä.

Hondan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez ei pysty ajamaan Sepangin testeissä vielä 100-prosenttisessa iskussa. Olkapäävamma osoittautui odotettua paljon pahemmiksi ja viime vuoden lopulla tehty leikkaus sen myötä haasteellisemmaksi, sekä toipumisaika pitemmäksi.

Marquezin uusi tallikaveri Jorge Lorenzo puolestaan teloi ranteensa crossipyörällä kaatuessaan ja on sen vuoksi sivussa Sepangin testijaksolta.

Honda korjasi viime kaudella kuninkuusluokassa koko potin, eli Marquezin henkilökohtaisen mestaruuden lisäksi myös valmistajien ja tiimien tittelit.

Katso myös

Mika Kallio muikeana Malesiassa: ”Tuloslista ei näytä ollenkaan huonolta”

Mika Kallio kiertää Sepangin rataa kelpo vauhtia, vaikka kierrosajat eivät olekaan se aivan päällimmäinen juttu …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *