Etusivu / MotoGP/MotoE / Mika Kallion työmäärä kasvaa KTM:llä
Mika Kallio saa vuodattaa jatkossakin paljon hikeä KTM:n puikoissa. Kuva: Gold and Goose/KTM

Mika Kallion työmäärä kasvaa KTM:llä

Mika Kallio sai kokeneen espanjalaisen Dani Pedrosan täksi kaudeksi rinnalleen KTM:n MotoGP-luokan testikuljettajaksi. Pedrosasta ei ole tosin ainakaan vielä ollut paljon iloa KTM:lle, eikä ole lähitulevaisuudessakaan, sillä miehen olkapäätä on jouduttu jälleen korjailemaan leikkauspöydällä.

Tämä merkitsee sitä, että jo kaksi testijaksoa Sepangin radalla Malesiassa urakoineen Kallion työmäärä kasvaa entisestään ennen 10. maaliskuuta Qatarissa käynnistyvää MM-kautta ja edelleen myös sen jälkeen.

Pedrosa vahvistaa Twitter-tilillään, että toipuminen viimeisimmästä leikkauksesta vie ainakin kome kuukautta. KTM joutuu näin ollen odottamaan Pedrosaa tositoimiin Espanjan GP:n jäljiltä Jerezissä toukokuussa ajettavalle testijaksolle.

– Olen pahoillani, että en voinut olla mukana Malesian testeissä, mutta seuraan tarkasti KTM Factory Racingin tekemää työtä. Toivon, että olen heidän kanssaan pian radalla, Pedrosa toteaa Twitter-tilillään.

KTM:n on tuplannut kisakuljettajiensa määrän viime kaudesta neljään, kun Tech 3 tuli uutena tiiminä mukaan MotoGP-luokkaan. Kallio toimii sarjassa tämän nelikon virallisena varakuljettajana.

Lähde: Sportti.com

Mika Kallion tyylinäyte Sepangin viimeisimmistä testeistä. Kuva: Gold and Goose/KTM

Motogp.com

Katso myös

Valentino Rossi sai äidiltään hyvät neuvot kauteen 2019: ”Nauti ja ole varovainen”

Tänään Indonesian Jakartassa kauden 2019 Yamaha-pyöränsä yhdessä tallikaveri Maverick Vinalesin kanssa teemalla ”Beast Mode On” …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *