Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingille hehkutusta: ”Tämä tiimi tekee maailmanmestareita”
Thomas Gradinger tuntee olonsa kotoisaksi huippumotivoituneessa Kallio Racingissa. Kuva: Thomas Gradingerin tiedotus

Kallio Racingille hehkutusta: ”Tämä tiimi tekee maailmanmestareita”

Supersport-luokan maailmanmestaruuden viime vuonna saavuttaneen Sandro Cortesen jättämiin suuriin saappaisiin astunut Thomas Gradinger on tyytyväinen näkemäänsä ja kokemaansa Kallio Racingissa. Gradinger tunsi ensimmäisestä testijaksosta lähtien olevan kuin kotonaan Vesa Kallion johtamassa suomalaistallissa.

Gradinger, 22, ajoi viime vuonna Supersport-luokan tulokkaaksi ja takoi loppukaudella kovia sijoituksia aivan podiumin tuntumaan.

– Ensinnäkin olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että pystyn jatkamaan uraani Supersport-luokassa. Vaikka viime kausi täyttikin odotukset, niin pitkään oli epäselvää, miten ja missä urani jatkuu. Nyt se on onneksi historiaa, Gradinger pudottelee huojentuneena tiedotteessaan.

Gradinger ja hänen tiimikaverinsa, espanjalainen Isaac Vinales, sekä belgialainen Loris Cresson käynnistivät kauden Cartagenan radalla Espanjassa ajatuissa testeissä. Kierrosajat eivät vielä päätä huimanneet, mutta ne olivat vielä tässä vaiheessa toissijainen juttu. Tärkeintä oli tutustua uuteen tiimiin, Yamaha-pyörään ja ravistella ruosteet ranteista talven jälkeen.

– Olen tyytyväinen ja ylpeä siitä, että saan olla osa viime vuoden mestaritiimiä. Kallio Racingilla on hyvä asema tässä luokassa ja tunsin välittömästi, että olen tiimissä, joka tekee maailmanmestareita, Gradinger hehkuttaa.

Ja lisää tulee.

– Tässä tiimissä kaikki ovat todella motivoituneita. Vastaanottoni tiimiin oli sydämellinen ja tunsin oloni välittömästi kotoisaksi. Niin, ja he myös täyttivät kaikki toiveeni, Gradinger iloitsee.

MM-kausi jyrähtää käyntiin 22.-24. helmikuuta Phillip Islandin huippunopealla radalla Australiassa.

 * LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Kallio Racing käynnisti talvitestit: ”Kaksi positiivista ja kiireistä päivää”

Katso myös

KymiRing on näkyvästi esillä myös MP Messuilla

KymiRingin vuoden 2020 MotoGP-projekti on näkyvästi esillä myös tulevilla MP Messuilla. Suomen Moottoriliitto järjestää omalla …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *