Etusivu / MotoGP/MotoE / Mika Kallio muikeana Malesiassa: ”Tuloslista ei näytä ollenkaan huonolta”
Mika Kallio. Kuva: KTM/Sebas Romero

Mika Kallio muikeana Malesiassa: ”Tuloslista ei näytä ollenkaan huonolta”

Mika Kallio kiertää Sepangin rataa kelpo vauhtia, vaikka kierrosajat eivät olekaan se aivan päällimmäinen juttu Malesiassa ajettavissa MotoGP-luokan shakedown-testeissä.

Pitkää päivää Sepangin helteessä painava Kallio kellotti toisen testipäivän seitsemänneksi kovimman kierrosajan 2.01,859.

– Polvi ei ole vielä täydellinen, mutta ottaen huomioon sen ja kuuden kuukauden tauon ajamisesta, niin tuloslista ei näytä ollenkaan huonolta, KTM:n testikuljettaja Kallio toteaa Instagram-tilillään.

KTM molemmat tehdastiimin kuljettaja, eli Pol Espargaro ja pitkään Kallion takana pysynyt Johann Zarco pystyivät ajamaan suomalaista kovemman kierrosajan. Sen sijaan KTM:n uuden Tech 3-tiimin molemmat kuljettajat, eli Miguel Oliveira ja Hafizh Syahrin jäivät Kallion kierrosajasta.

Espargaro nousi päivän lopulla kärkeen painelemalla Hondan testikuljettajan Stefan Bradlin ohi: ajat 2.00,812 ja 2.00,924.

Espargaron ja Kallion entinen tiimikaveri Bradley Smith säväytti vuorostaan testikuskin roolissa ja Aprilian puikoissa painelemalla lukemat 2.01,281.

Myös Yamahan ja Ducatin testikuljettajat Katsuaki Nakasuga sekä Michele Pirro ehtivät kuudenneksi päätyneen Zarcon edelle. Zarco puolestaan pystyi pitämään Kallion takanaan vain 68 tuhannesosan turvin.

Oliveira oli yhdeksäs ajalla 2.02,795 ja Syahrin kymmenes lukemin 2.03,583. Kallion ja Oliveira väliin kiilasi Suzukin testikuski Sylvain Guintoli.

Katso myös

Valentino Rossi sai äidiltään hyvät neuvot kauteen 2019: ”Nauti ja ole varovainen”

Tänään Indonesian Jakartassa kauden 2019 Yamaha-pyöränsä yhdessä tallikaveri Maverick Vinalesin kanssa teemalla ”Beast Mode On” …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *