Etusivu / MotoGP/MotoE / Lipsahdus, vain harkittu tietovuoto? ”KTM teki tarjouksen Marquezille”
Marc Marquez. Kuva: Motogp.com

Lipsahdus, vain harkittu tietovuoto? ”KTM teki tarjouksen Marquezille”

KTM on pyrkinyt houkuttelemaan MotoGP-luokan viisinkertaista maailmanmestaria Marc Marquezia riveihinsä. Tämän väitteen esittää Dakar-rallin vuosina 2006, 2009, 2011, 2014 ja 2015 voittanut, KTM:n Espanjan toimintoja nykyään johtava Marc Coma.

– Marquezille on tehty tarjous KTM:n taholta. Olisin henkilökohtaisesti haltioissani siitä, jos Marc tulisi KTM:lle, Coma kertoo espanjalaismedia Marcalle.

Coma saa kuitenkin odottaa unelmansa täyttymistä ainakin kaksi seuraavaa kautta. Urallaan kaikki luokat mukaan luettuna seitsemän maailmanmestaruutta saavuttaneen Marquezin sopimus Hondan kanssa kattaa kaudet 2019 ja 2020. Marquez on kilpaillut Hondalle siitä lähtien, kun hän nousi MotoGP-luokkaan kaudella 2013.

– Mutta Marc on ollut aiemmin myös osa KTM-perhettä. Kun KTM:n MotoGP-pyörä on valmis voittamaan, niin miksei Marc palaisi silloin, Coma vihjailee.

Marquez nauttii nykyään MotoGP-luokan muhkeinta palkkaa. Siitä ei ole kuitenkaan epäilystäkään, etteikö kaksikko Red Bull-KTM pystyisi halutessaan lyömään tiskiin saman verran euroja kuin Repsol-Honda -duokin.

Saattaa olla, että Coma oli saanut korkeimmalta taholta valtuudet sopivasti härnäävään tietovuotoon, sillä KTM:n toimitusjohtaja Stefan Pierer sivaltelee tunnetusti mielellään sanansäillä nimenomaan Hondan suuntaan.

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *