Etusivu / Moto3 / Aki Ajo solmi jatkosopimuksen Deniz Öncün kanssa
Niklas Ajo, Deniz Öncü ja Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo solmi jatkosopimuksen Deniz Öncün kanssa

Aki Ajo on solminut kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen turkkilaislupaus Deniz Öncün, 15, kanssa. Valencian GP:ssä sensaatiomaisen voiton motokolmosissa ajaneen Can Öncün kaksoisveli Deniz jatkaa kilvanajoa ensi kaudella Moto3-luokan junioreiden MM-sarjassa.

”Road to MotoGP”-projektiin lukeutuvalle Deniz Öncülle on luvassa ensi kaudella myös villin kortin kisoja Moto3-luokan varsinaisessa MM-sarjassa, kunhan hän on saavuttanut sääntöjen edellyttämän 16 vuoden iän 26. heinäkuuta.

Can Öncü ajaa ensi kaudella jo täysipainoisen motokolmosten MM-sarjan Red Bull KTM Ajo-tiimin väreissä. Can saavutti tällä kaudella arvostetun Red Bull Rookies Cupin mestaruuden, joka avaa poikkeussäännön turvin hänelle ovet MotoGP-sarjaan vasta 15 vuoden iästä huolimatta.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että jatkamme tätä projektia Öncün kaksosten ja sponsoriemme kanssa. Töitä on yhä tehtävänä, mutta olemme jo nyt vaikuttuneita Denizin asenteesta kisoissa ja harjoituksissa. Deniz on esittänyt hienoa vauhtia, mutta se mistä me eniten pidämme, on hänen kykynsä tehdä töitä tiimin kanssa, Aki Ajo tähdentää.

Niklas Ajo on toiminut tällä kaudella Deniz Öncün teknisen ryhmän päällikkönä junnujen MM-sarjassa. Nuoremmalla Ajolla on ollut hänelläkin pelkkää hyvää sanottavanaan talentista, joka on ensi kaudella valmis lopulliseen läpimurtoonsa.

– Halun kiittää tiimiä siitä, että he uskovat minuun. Tulen antamaan kaikkeni voittaakseni Moto3-luokan junioreiden maailmanmestaruuden ensi vuonna.

Aki Ajo, Deniz Öncü ja Niklas Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

 

Katso myös

Nyt jysähti! Aki Ajon tiimin vasta 15-vuotias superlupaus ajoi voiton MotoGP-sarjan debyytissään

Aki Ajon johtama Moto3-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimi päätti MM-kauden todella upealla tavalla Valencian märällä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *