Etusivu / MotoGP/MotoE / Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”
Cal Crutchlow. Kuva: Motogp.com

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä pyyhettä kehään!

MotoGP-luokan ikitaistelija Cal Crutchlow puhuu jälleen kerran painavaa asiaa.

Ja painava, todella painava on myös Mansaaren miehen henkinen kantti. Se on rautaa. Oikea jalan nilkka on sen sijaan täynnä titaania, mikä aiheuttaa hänelle edelleenkin ajoittain h*lvetillistä tuskaa.

Tohtorit totesivat, että murtumat nilkassani eivät olisi voineet olla pahemmat.

Hondan LCR-tiimissä jatkava Crutchlow koki kovia kolme kuukautta sitten Phillip Islandin huippunopealla radalla Australiassa. Kauhukaato ykkösmutkassa teki hänen nilkastaan käytännössä romua.

– Olen kärsinyt isoista vammoista aiemminkin, mutta mikään niistä ei ole ollut näin paha. Kolme viimeistä kuukautta ovat olleet todella vaikeita. Voin kertoa rehellisesti, että on ollut hetkiä, kun ajattelin, että en pysty enää koskaan ajamaan. Henkinen kanttini on kuitenkin kestänyt. Haluan pysyä kilpailukykyisenä ja palata takaisin MotoGP-sarjaan. Ja sen nyt teen, Crutchlow julistaa MSN:lle

Crutchlowin tiimipäällikkö Lucio Cecchinellolla on vankka usko suoraan HRC:n kanssa sopimuksen omaavaan kuljettajaansa. Jopa niin vahva, että hän uskoo Crutchlowilla olevan alkavalla kaudella täydet saumat uransa ensimmäiseen kuninkuusluokan maailmanmestaruuteen.

Crutchlow pitää suunsa visusti supussa Cecchinellon puheista. Hänelle on juuri nyt tärkeintä palata toisitoimiin mahdollisimman hyvässä iskussa 6.-8. helmikuuta Sepangin radalla Malesiassa ajettavissa vuoden ensimmäisissä yhteistesteissä.

– Tohtorit totesivat, että murtumat nilkassani eivät olisi voineet olla pahemmat. Heidän piti käytännössä rakentaa koko nilkka uudelleen. Minulla on kaksi titaanilevyä sääriluussani, mutta pohjeluusta se puuttuu yksinkertaisesti siitä syystä, että tilaa ei enää ollut. Se kieltämättä aiheuttaa nyt kipua ja kärsimystä, mutta periksi ei anneta, Crutchlow lataa tuttuun tyyliinsä.

Katso myös

Yamahalta kova uutinen: MotoGP-pomo vaihtuu

Yamaha täräytti tänään kovan, mutta myös odotetun uutisen: MotoGP-luokan projektin pomona toiminut Kouji Tsuya saa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *