Etusivu / Muut uutiset / Suomalaistalleista tuttu Cortese kovassa iskussa Superbike-luokan talvitesteissä
Sandro Cortesen tyylinäyte Yamahan Superbike-pyörän puikoissa. Kuva: Yamaha Racing

Suomalaistalleista tuttu Cortese kovassa iskussa Superbike-luokan talvitesteissä

Ajo Motorsportissa vuonna 2012 Moto3-luokan maailmanmestaruuden saavuttanut ja viime kaudella Kallio Racingin riveissä Supersportien tittelin vienyt saksalaiskuljettaja Sandro Cortese on kova luu myös Superbike-luokassa.

Cortese siirtyi täksi kaudeksi Superbiken MM-sarjaan Yamahan GRT-tiimin väreissä, jossa hänen rinnallaan kilpailee MotoGP-luokasta takavuosilta tuttu italialainen Marco Melandri.

Melandri päätyi kuudenneksi ja Cortese seitsemänneksi, kun Superbike-luokan talvitestit käynnistyivät tänään Jerezin radalla Espanjassa. Melendri pystyi pitämään luokassa debytoivan Cortesen vain 84 tuhannesosan turvin takanaan.

Päivän nopein kuljettaja oli Yamahan Pata-tiimin Alex Lowes ajalla 1.40,442, josta Cortese jäi 0,761 sekuntia.

Kärjessä oli todella tiivis tunnelma, sillä luokan herra ja hidalgo, viimeiset neljä maailmanmestaruutta putkeen takonut Jonathan Rea jäi Kawasakillaan ainoastaan kahdeksan tuhannesosaa Lowesista.

Ensimmäisen testipäivän kolmanneksi nopein kuljettaja oli Rean nykyinen tallikaveri Leon Haslam 0,435 sekuntia pohjista.

Haslamin ja Melendrin väliin tuloslistalla tuikkasivat Puccetti Racingin Kawasaki-kuski Toprak Razgatlioglu ja Lowesin tallikaveri Michael van der Mark.

Katso myös

Peetu Paavilaisen uusi tallipäällikkö ilahtui suomalaistalentin otteista

Peetu Paavilainen kilpailee tulevalla kaudella vakio 600 EM-sarjassa espanjalaisen Pinamoto-tiimin väreissä.  Paavilainen on ajanut uudessa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *