Etusivu / Muut uutiset / Peetu Paavilaisen uusi tallipäällikkö ilahtui suomalaistalentin otteista
Peetu Paavilaisen tyylinäyte Cartagenan radalta. Kuva: Facebook/Peetu Paavilainen

Peetu Paavilaisen uusi tallipäällikkö ilahtui suomalaistalentin otteista

Peetu Paavilainen kilpailee tulevalla kaudella vakio 600 EM-sarjassa espanjalaisen Pinamoto-tiimin väreissä.  Paavilainen on ajanut uudessa tiimissään yhden onnistuneen testijakson lisää Cartagenan radalla Espanjassa, mikä nosti haastavista olosuhteista huolimatta hymyn kuljettajan ja tallipällikkö Angel Pinan kasvoille.

Joulukuussa 17 vuotta täyttäneen Paavilaisen sopeutuminen isomman pyörän puikkoihin on sujunut mallikkaasti Red Bull MotoGP Rookies Cupissa ja European Talent Cupissa ajettujen kausien jälkeen.

Totuttelu Yamahan R6-pyörään ottaa tietenkin aikansa, mutta sitä tinkimättömästä asenteestaan tunnetulla Paavilaisella riittää vielä mukavasti. Vakio 600 EM-sarja näet käynnistyy huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna aiemmin myös MotoGP-sarjan pomppuisena näyttämönä toimineella Estorilin radalla Portugalissa.

Cartegenassa ajetut testit korkattiin viileissä ja sateisissa olosuhteissa.

– Peetu ajoi kovaa, mutta varovasti vesikelissä. Viha vaihtui rakkaudeksi hymyn kera, tiimipomo Pina maalailee Facebookissa värikkääseen tyyliinsä Paavilaisen suhdetta uuteen pyöräänsä.

Paavilaiselle on tulevalla kaudella alustavasti luvassa EM-sarjan lisäksi myös 1-2 villin kortin kilpailua MM-sarjan puolella.

Katso myös

Pekka Päivärinta jahtaa kuudetta maailmanmestaruuttaan Yamahalla

Pekka Päivärinnan ura ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokassa on huima. Hän on voittanut viisi maailmanmestaruutta: 2008 Timo Karttialan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *