Etusivu / MotoGP/MotoE / Superbike-pyörällä kaatunut F1-mestari Lewis Hamilton hehkuttaa MotoGP:tä: ”Olen aina rakastanut enemmän 2-pyöräisiä”
Viisinkertaisen F1-mestari Lewis Hamiltonin tyylinäyte Yamahan Superbike-pyörällä vaikutti Jerezissä tältä. Testiväreissä ollut YZF-R1 oli tietysti varustettu numerolla 44. Kuva: Yamaha

Superbike-pyörällä kaatunut F1-mestari Lewis Hamilton hehkuttaa MotoGP:tä: ”Olen aina rakastanut enemmän 2-pyöräisiä”

Formula ykkösten viisinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ajoi viime viikolla Jerezissä kahden päivän testijakson Yamahan Superbike-luokan pyörällä. Hamilton kaatui kerran, mutta se ei merkinnyt edes säröä Mercedeksen ässän rakkauteen 2-pyöräisiin, päinvastoin.

– Olen aina rakastanut 2-pyöräisiä enemmän kuin 4-pyöräisiä. Ja olen aina halunnut jo pienestä pitäen moottoripyörän, mutta olen kuitenkin superkiitollinen isälleni siitä, että hän hankki minulle karting-auton, Hamilton pyörittelee sosiaalisessa mediassa.

Hamilton tosiaankin nautti täysin siemauksin Yamahan YZF-R1 -pyörän puikoissa ja Superbiken MM-sarjan kuljettajien seassa Jerezin baanalla.

– Kaipaan jo nyt ajamista Superbike-pyörällä, Hamilton huikkaa tänään julkaisemassaan some-päivityksessä.

Hamiltonista on kehkeytynyt vuosien saatossa samalla melkoinen MotoGP:n pr-mies. Hän on ohjeistanut monessa käänteessä F1-päättäjiä siitä, että yleisöystävällisestä ja tapahtumarikkaasta kaksipyöräisten kuninkuussarjasta olisi tosiaankin syytä ottaa oppia.

– F1:llä on potentiaalia olla maailman mahtavin moottoriurheilusarja, mutta ensin pitää katsoa MotoGP:n puoleen ja miten siellä taistellaan tiukasti mies miestä vastaan mutkasta toiseen, Hamilton puhuu ihailevaan sävyyn MotoGP-sarjasta.

Lewis Hamilton kärjessä ja Alex Lowes kyttäysasemissa Jerezin radalla. Kuva: Yamaha Racing

Katso myös

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *