Etusivu / MotoGP/MotoE / ”Suomen ja MotoGP:n tulevaisuus on valoisa” – Dornan pomo hehkuttaa tv-sopimusta ja KymiRingiä
Mika Kallio: Kuva: @Jari Heikkilä/Motogp.com

”Suomen ja MotoGP:n tulevaisuus on valoisa” – Dornan pomo hehkuttaa tv-sopimusta ja KymiRingiä

Dorna Sportsin toimitusjohtaja Manel Arroyo näkee Suomen MotoGP-tulevaisuuden varsin valoisana. Arroyo odottaa innolla rakenteilla olevan KymiRingin saamista mukaan MM-kalenteriin ja on erittäin tyytyväinen siihen, että MotoGP pysyy vahvasti mukana myös suomalaisessa tv-tarjonnassa.

MTV tiedotti tänään tehneensä kolme vuoden mittaisen jatkosopimuksen MotoGP:n, sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

C Morelle nähdään myös uuden sähköpyörien MotoE-luokan kilpailut, joita ajetaan ensi vuonna viisi kappaletta. Niki Tuuli kilpailee MotoE-luokassa Aki Ajon johtamassa Ajo Motorsportissa.

– Minulla on suuri ilo kertoa, että MotoGP pysyy MTV:llä seuraavat kolme vuotta. He ovat olleet ja ovat edelleen fantastinen kumppani. Kun suomalainen kuljettaja ja tiimi kilpailevat MotoE:ssä ja KymiRing debytoi pian kalenterissa, niin Suomen ja MotoGP:n tulevaisuus on valoisa, Arroyo toteaa sarjan virallisella sivustolla.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

MTV:lle kolmen vuoden sopimus ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan

Katso myös

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *