Etusivu / MotoGP/MotoE / Stoner KTM:lle, Espargarosta ammattilaispyöräilijä, Marquezin Hondaan numero 1 – espanjalaismedia ilakoi 28. joulukuuta
Casey Stoner. Kuva: Ducati Corse

Stoner KTM:lle, Espargarosta ammattilaispyöräilijä, Marquezin Hondaan numero 1 – espanjalaismedia ilakoi 28. joulukuuta

Tänään vietetään viattomien lasten päivää. Espanjassa joulukuun 28. päivä merkitsee samalla sikäläistä aprillipäivää. MotoGP-uutisointi on ollut tänään Espanjassa sen mukaista.

Motociclismo-sivusto tyhjensi tältä osin pajatson.

Sivusto keppostelee uutisella, jonka mukaan aikoinaan Mika Kallion rinnalla KTM:llä kilpaillut MotoGP-luokan kaksinkertainen maailmanmestari Casey Stoner palaa kaudella 2020 itävaltalaisvalmistajan riveihin ja samalla myös MM-sarjan kuljettajaksi.

Motociclismo mehustelee kertomalla KTM:n kilpailevan kaudella 2020 kolmen MotoGP-luokan tiimin voimin. Se kolmas muodostuu jo kertaalleen uransa lopettaneista Stonerista ja Kallion rinnalla KTM:llä joulun alla testikuljettajan työt käynnistäneestä Dani Pedrosasta.

Kuljettajat itsekin ovat pyrkineet höynäyttämään tänään ihmisiä parhaansa mukaan.

Aleix Espargaro pudottelee YouTuben välityksellä, että hän purkaa lähipäivinä sopimuksensa Aprilian MotoGP-luokan tiimin kanssa.

Espargaro kertoo, että hän vaihtaa lajia ja ammattia ryhtymällä kilpapyöräilijäksi Movistar-tiimin väreissä.

Kuninkuusluokan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez puolestaan kertoi Twitterin välityksellä uutisen, johon moni saattoi mennä todellisuudessa halpaan.

Marquezin mukaan hänen pyöräänsä koristaa ensi kaudella numero 1 tutun 93:n sijaan. Maailmanmestaria merkkaavaa numeroa on käytetty MotoGP-sarjassa, mutta yleensä kuljettajat ovat pitäytyneet tutussa numerossaan tittelistä huolimatta.

Marquez on saavuttanut MotoGP-sarjassa yhteensä seitsemän mestaruutta pienimmät luokat mukaan luettuna ja numero 93 ei ole vaihtunut vielä koskaan.

Katso myös

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *