Etusivu / Muut uutiset / Niki Tuulen pomon tavoitteet: suomalaiskuski podiumille Thaimaassa ja tiimi ensi kaudella Superbiken MM-sarjaan
Niki Tuuli. Kuva: CIA Landlord Insurance

Niki Tuulen pomon tavoitteet: suomalaiskuski podiumille Thaimaassa ja tiimi ensi kaudella Superbiken MM-sarjaan

Tiimipomo Simon Buckmaster odottaa Niki Tuulen taistelevan tulevana viikonvaihteena podiumsijoituksesta, kun Supersport-luokan kauden toinen MM-osakilpailuviikonvaihde ajetaan Buriramin Chang-radalla Thaimaassa. Hondalla kilpailevan CIA Landlord Insurancen pomon mielessä pyörii myös toinen kova tavoite, eli tiimin nostaminen kaudella 2019 Superbike-luokan MM-sarjaan.

– Teemme sen toteutumiseksi ja rahoituksen eteen lujasti töitä. Toivon, että olemme ensi kaudella mukana Superbiken puolella, myös MotoGP-sarjasta varovasti puhuva Buckmaster kertoo Speedweekille.

Tuuli sijoittui Australian Phillip Islandilla ajetussa MM-avauksessa 11:nneksi. Ei nappi-, muta vähintäänkin kelpo suoritus uudessa tiimissä ja hänelle uudella pyörällä.

– Aloitamme Nikin kanssa puhtaalta pöydältä Chang-radalla. Olen varma, että pystymme parantamaan. Hän on erittäin lahjakas kuljettaja ja tavoitteemme on taistella podiumsijoituksesta, Buckmaster linjaa CIA Landlord Insurance-tiimin tiedotteessa.

Viime kaudella Kallio Racingin Yamahalla MM-voittotilinsä avannut Tuuli uhkuu intoa ja taistelutahtoa.

– Tuskin maltan odottaa ensi viikonvaihdetta! En ollut tyytyväinen Australian tulokseen ja haluan nyt näyttää, mihin me todella pystymme. Tärkeintä on säilyttää rentous ja kaikki sujuu sen myötä hyvin.

Tuulen tiimikaverina Thaimaassa ajaa Andrew Irwin, joka oli loukkaantumisen vuoksi sivussa kolme viikkoa sitten Australiassa ajetusta MM-avauksesta.

– Andrew on täydessä kunnossa. Oli todellakin harmi, että hän ei pystynyt kilpailemaan Australiassa. Olen varma, että hän olisi saavuttanut siellä pisteitä, Buckmaster toteaa.

Katso myös

Pekka Päivärinta lähtee takomaan kuudetta MM-kultaa – tältä näyttää kauden 2019 kalenteri

Pekka Päivärinta lähtee takomaan kuljettajana jo kuudetta ja Jussi Veräväinen hänen purkkiorjanaan ensimmäistä sivuvauluokan maailmanmestaruutta …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *