Etusivu / MotoGP/MotoE / Huimia miehiä jääradalla Suomessa: Zarco, Kovalainen, Ajo ja Pirttinen!
Aki Ajo, Johann Zarco, Heikki Kovalainen ja Jani Pirttinen - vauhdikas ja nimekäs kvartetti jääradalla Kuusamossa! Kuva: Ajo Motorsport

Huimia miehiä jääradalla Suomessa: Zarco, Kovalainen, Ajo ja Pirttinen!

MotoGP-luokassa kilpaileva ranskalaiskuljettaja Johann Zarco on taas yhtä uutta ja upeaa kokemusta rikkaampi mies. Yamahan satelliittitiimistä KTM:n tehdastalliin siirtynyt Zarco viettää vuodenvaihdetta Aki Ajon kutsumana Suomessa. Ohjelmaan on kuulunut tietenkin myös vauhdinhurmaa jääradalla – ja todella kovassa seurassa.

Ajo Motorsportissa kaksi Moto2-luokan maailmanmestaruutta putkeen saavuttanut ja niiden jälkeen kaudella 2017 kuninkuusluokkaan siirtynyt Zarco sai jääradalle rinnalleen Aki Ajon lisäksi takavuosien F1-kuljettaja Heikki Kovalaisen ja Jani Pirttisen.

– Aivan huikean hieno kokemus!, huikkaa Suomessa viisi päivää viettävä ja Ajon sekä kumppaneiden kanssa vuodenvaihdetta Rukalla juhliva Zarco.

Zarco vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa ja nyt häneltä löytyy kokemusta myös jääradalta kahden pitkän ajopäivän verran.

– Olemme ajaneet jäärataa Kuhmossa ja Kuusamossa. Zarco ajoi tosi hyvin jääradalla. Hänellä oli heti otetta tähän lajiin, Aki Ajo kehuu ranskalaisen jäätäviä ajolinjoja.

MotoGP-luokassa KTM:n tehdastiimiin siirtynyt Johann Zarco vierailee ensimmäistä kertaa Suomessa. Ranskalaiskuljettaja on ajanut sielunsa kyllyydestä jääradalla ja pitänyt kokemastaan. Kuva: Ajo Motorsport
MotoGP-kuski Johann Zarco on viihtynyt mainiosti Rukan suunnalla. Kuva: Ajo Motorsport
Uusia jääratajunioreitakin koulutuksessa, eli nimi muistiin: vasta 7-vuotias Aatos Pirttinen näytti menemisen mallia Johann Zarcolle (vas.), Heikki Kovalaiselle ja Aki Ajolle! Kuva: Ajo Motorsport
Aki Ajo, Johann Zarco, Heikki Kovalainen ja Jani Pirttinen. Kuva: Ajo Motorsport

Katso myös

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *