Etusivu / MotoGP/MotoE / Aki Ajo kehuu Niki Tuulin MotoE-debyyttiä: ”Hyvää työtä, erittäin positiivista”
Niki Tuuli. Kuva: Ajo Motosport

Aki Ajo kehuu Niki Tuulin MotoE-debyyttiä: ”Hyvää työtä, erittäin positiivista”

Niki Tuulin siirtyminen Aki Ajon johtamaan Ajo Motorsportiin ja uuteen sähköpyörien MotoE-luokkaan sujui mallikkaasti. Tuuli tuikkasi välittömästi kärkivauhtia, kun luokan ensimmäiset viralliset testit käynnistyivät Jerezissä. Se nosti leveän hymyn niin Ajon kuin Tuulinkin huulille.

– Niki teki erittäin hyvää työtä debyytissään tällä pyörällä. Hän oli nopein, mikä on erittäin positiivista, Ajo painottaa.

– Päivä oli erittäin jännittävä meille ja ensimmäinen kokemuksemme uudesta FIM MotoE World Cupista. Kaikki on meille uutta, mutta tämä on ollut epäilemättä erittäin mielenkiintoista ja jo nyt on nähty paljon yllätyksiä, Ajo jatkaa.

Tuulilla on ensi kaudella edessään viiden osakilpailun kattaus MotoE-luokassa. Lisää ajohommia on luvassa Moto2-luokan EM-sarjasta. Tuulille maistiaiset sähköpyörästä maistuivat makealta.

– Meni paljon paremmin, kuin odotin. Nautin todellakin heti, kun pääsin radalle. Meillä on töitä edessä moottorin, jarrujen ja jousituksen osalta, mutta aikaa on yhä jäljellä. Minusta kaikki käynnistyi hyvin, Tuuli tähdentää.

Jerezin testijakso päättyy sunnuntaina.

* Alla olevalla videolla lisää Nikin kommentteja, sekä ajokuvaa historiallisesta MotoE-debyytistä:

Katso myös

Taistelija Crutchlowilla on yhä h*lvetilliset kivut, mutta periksi ei anneta piiruakaan: ”En heitä pyyhettä kehään!”

– Tiedän kavereita, jotka ovat lopettaneet uransa vastaavaan vammaan, mutta olen päättänyt, että en heitä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *