Etusivu / Moto3 / Tällistä toipunut Pulkkinen nosti tuntuvasti vauhtia
Patrik Pulkkinen. Kuva: Peugeot MC Saxoprint

Tällistä toipunut Pulkkinen nosti tuntuvasti vauhtia

Patrik Pulkkinen kaatui rajusti Moto3-luokan ensimmäisessä harjoituksessa Valencian viileällä Ricardo Tormo-radalla. Nuorukainen kokosi kuitenkin nopeasti itsensä ja paransi iltapäivän jaksolla kierrosaikaansa reilulla 1,3 sekunnilla.

Kohennus ei kuitenkaan tuonut Peugeot MC Sacoprint-tiimin suomalaiskuljettajan sijoitukseen parannusta. Pulkkinen päätyi perjantain yhdistetyllä tuloslistalla 32:nneksi.

Pohjat paineli sunnuntaina päättyvällä kaudella paalupaikkoja liukuhihnalta takonut Jorge Martin ajalla 1.39,209, josta Pulkkinen jäi 2,384 sekuntia.

– Olen varsin tyytyväinen tähän päivään. Fiilis oli hyvä aamun harjoituksessa, mutta ikävä kyllä kaaduin ja menetin lähes puolet siitä sessiosta. Sain itseluottamuksen palautettua toiseen harjoitukseen ja pystyin parantamaan kierrosaikaani tuntuvasti. Vielä kun tuosta kierrosajasta olisi lähtenyt kolme kymmenystä, niin sijoituskin olisi kohentunut muutamalla pykälällä. Viimeinen sektori oli minulle tänään hankala, Pulkkinen paketoi perjantain.

Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajista Bo Bendsneyder oli 16:s ja toisen treenin lopulla Nicolo Bulegan kanssa kolaroinut Niccolo Antonelli 23:s. Bendsneyder jäi Martinista 1,109 ja Antonelli 1,573 sekuntia.

Bo Bendsneyder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Motogp.com

Katso myös

”Aki, kiitos luottamuksesta” – suomalaistallilla myös paljon tunnetta mukana kauden päätöskisassa

Aki Ajon johtama Moto3-luokan menestystiimi Red Bull KTM Ajo kokee merkittäviä muutoksia kaudella 2018. Tiimi …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *