Etusivu / MotoGP / Dovizioso, yllättyisitkö Lorenzon lähdöstä Ducatilta: ”En”
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Dovizioso, yllättyisitkö Lorenzon lähdöstä Ducatilta: ”En”

Ducati vahvistaa käynnistäneensä Andrea Dovizioson kanssa sopimusneuvottelut kausista 2019 ja 2020. Ne lienevät käytännössä enää viimeistelyä vailla maalissa. Sen sijaan Dovizioson tallikaverin Jorge Lorenzon kanssa neuvottelut jatkosopimuksen osalta ovat yhä jäissä.

Lorenzon tilanne on täysin avoin, vaikka Ducati onkin koko alkuvuoden korostanut haluavansa jatkaa molempien kuljettajiensa kanssa.

Doviziosolta kysyttiin Argentiinan GP:n pressitilaisuudessa, olisiko hän yllättynyt, mikäli Lorenzo lähtisi Ducatilta. Dovizioson vastaus oli varsin jäätävä: ”En”.

Ducati-pomo Davide Tardozzi avaa Lorenzon tilannetta MotoGP-sarjan virallisen sivuston videohaastattelussa.

– Emme ole aloittaneet Jorgen kanssa neuvotteluja, koska hän ei halua sitä vielä tässä tilanteessa. Hän keskittyy nyt enemmän tulosten tekemiseen, Tardozzi muotoilee.

Ducati tarjoaa viimeisimpien tietojen mukaan Doviziosolle kausista 2019 ja 2020 yhteensä noin 12 miljoonaa euroa. Se kolminkertaistaisi hänen nykyiset ansionsa.

– Olemme aloittaneet neuvottelut Andrean managerin kanssa ja olemme varsin vakuuttuneita siitä, että ne saadaan pian valmiiksi. Pian ei tarkoita päivää tai kahta, mutta keskustelemme tosiaankaan enää lähinnä sopimuksen yksityiskohdista, Tardozzi toteaa.

Dovizioso ei tietenkään hiisku sanallakaan sopimusneuvotteluista.

– Minulla on ideani ja visioni. Avioliitot solmitaan yhdessä, mutta olen tyytyväinen olooni Ducatilla, ”DesmoDovi” kuittaa tilanteen.

Dovizioson managerin tiedetään käyneen Ducatin lisäksi neuvotteluja myös Hondan ja Suzukin kanssa.

Katso myös

Rossi raivoissaan: ”Likainen Marquez” on tuhonnut tämän urheilulajin!

Valentino Rossi antaa palaa urallaan toistamiseen täydeltä laidalta Marc Marquezin suuntaan. Marquez aiheutti Rossin kaatumisen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *