Etusivu / MotoGP / Lorenzon manageri: ”Jorge vakuutti Puigin puhelinsoitolla”
Marc Marquez (vas.) ja Jorge Lorenzo ajavat kaksi seuraavaa kautta Honda-tallikavereina. Kuvakaappaus: AS.com

Lorenzon manageri: ”Jorge vakuutti Puigin puhelinsoitolla”

Jorge Lorenzon manageri Albert Valera on avannut espanjalaismedia AS:lle suojattinsa tänään vahvistetun Honda-sopimuksen taustoja. Valeran mukaan Lorenzo vakuutti Hondan tallipäällikkö Alberto Puigin tunteikkaassa puhelinkeskustelussa.

Ducatin jättävän Lorenzon siirtyminen Hondalle ja Marc Marquezin tallikaveriksi kausiksi 2019-2020 sinetöitiin viime viikonvaihteessa Mugellossa ajetun Italian GP:n yhteydessä.

Noin neljän miljoonan euron vuosipalkka ja sopimuksen muut yksityiskohdat viimeisteltiin pöydän ääressä, mutta Valeran mukaan ratkaisevinta oli tosiaankin ollut Lorenzon soitto Puigille ennen Italian GP-viikonloppua.

– Jorge vakuutti Puigin puhelinkeskustelussa. Jorge oli puhunut sydämestään ja vakuuttanut, että pyörä kuuluu hänelle, Valera kertoo AS:lle.

Valeran mukaan Lorenzo oli ollut yhteydessä kaikkiin mahdollisiin tiimeihin sen jälkeen, kun lähtö Ducatilta oli varmistunut. Valera ei tosin kerro sitä, milloin tämä oli tapahtunut.

Valera myöntää, että sopimus Yamahan uuteen satelliittitiimiin oli lähellä.

– Kyse oli Petronasin ja Monsterin sponsoroimasta tiimistä. Kuvio oli jo hyväksytty Yamahan tehdastiimin toimitusjohtajan Lin Jarvisin taholta ja kaikki oli valmista 80-90 -prosenttisesti. Lorenzo kuitenkin tarjosi itseään Puigille, joka antoi vastauksensa viime viikonvaihteena. Sopimus syntyi sen jälkeen hyvin nopeasti, Valera taustoittaa.

Hondan tallipäällikkö Alberto Puig. Kuva: Repsol Media

Katso myös

KTM:n MotoGP-tiimille lisää murheita – Espargaro loukkaantui Tshekin GP:ssä

KTM:n MotoGP-luokan tiimiä koetelleen kovalla kädellä. Mika Kallio on pitkään sivussa polvileikkauksen jäljiltä ja nyt …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *